Bucket List

Michiel De Meestere

GAAN SKIËN MET VRIENDEN

Al van toen ik baby was ging ik samen met mijn ouders en grootouders op skivakantie. De eerste jaren was dat met mijn grootouders en daarna met vrienden van mijn ouders. In die jaren gingen we telkens naar Oostenrijk of Frankrijk. Zo heb ik de skigebieden van La Plagne, Solden, Les Deux-Alpes, Obertauren, ... gedaan. Elk koppel die mee ging had ook zoons en dochters dus was het een hele leuke groep om de skivakanties met te beleven. Vorig jaar hebben we uitzonderlijk niet gaan skiën. Toch zou ik die sport graag verder doen en hoop ik dat ik dat ook eens kan doet met mijn vrienden. Graag zou ik dan naar Oostenrijk gaan waar de après-ski optimaal is.

Darts
Skieën

DARTS

Sinds kort heeft mijn vader een dartsbord opgehangen in de garage. Waar we nu soms samen dartsen. Elke keer als we op reis gaan naar spanje in de zomervakantie is er een groot darts tornooi dat ik en mijn broer volgen. Wat je ook ziet is dat er daar heel veel ambiance is. Waardoor ik dat ook wel eens live wil mee maken.

Anfield

ANFIELD ROAD

Anfield Road is de voetbaltempel waar Liverpool zijn thuiswedstrijden speelt. Liverpool is mijn favoriete ploeg uit de Premier Leage (Engelse voetbalcompetitie). Het is een van de grotere ploegen uit de Engelse competitie. Het stadion heeft een capaciteit van 54.074 toeschouwers. Het is een droom om een match van Liverpool te gaan kijken in dit legendarische stadion.

Bremen

WESERSTADION

Het Weserstadion is het voetbalstadion waar Werder Bremen zijn thuiswedstrijden speelt. Werder Bremen is mijn favoriete ploeg uit de Bundesliga (Duitse voetbalcompetitie). Werder Bremen doet het de laatste tijd wel wat minder waardoor het de laatste jaren strijd tegen degradatie. Ik hoop dat ik de ploeg eens kan gaan aanmoedigen om ze zo naar de broodnodige punten te schreeuwen.

Bremen

NOORWEGEN

Toen mijn ouders jong waren (een hele tijd geleden) ...

Noorwegen
Noorwegen Rome

WEEKEND ROME

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Nulla unde voluptates cupiditate deserunt ipsa qui blanditiis, saepe repellendus molestiae recusandae repellat quis neque animi, beatae veritatis maxime, asperiores distinctio laboriosam quaerat! Odit quos soluta ipsam, et expedita sit voluptatum asperiores.

CONCERT 30 SECONDS TO MARS

Thirty Seconds to Mars is een rockband, met acteur Jared Leto als frontman. De band is opgericht in 1998 door Jared Leto en zijn broer Shannon Leto. Naast de broers Leto is momenteel het enige vaste bandlid Tomo Milicevic. Ik ben een heel groot fan van deze muziekgroep en heb deze al 2 keer gezien in de Lotto Arena in Antwerp. De eerste keer was in 2009 toen ze hun album This Is War voorstelden. De tweede keer was in 2013 dit keer met het album Love Lust Faith + Dreams. Dit jaar 2018 komen ze terug naar de Lotto Arena en deze keer met het album Walk On Water. Graag zou ik er terug bij zijn.

Marco
Hazes

HOLLAND ZINGT HAZES

André Hazes! Wat een held! Jammergenoeg is deze er niet meer... Gelukkig is er nog jaarlijks een concert in Amsterdam met alle liedjes van dit icoon. Daar worden zijn liedjes gezongen door André Hazes Jr (zijn zoon), Jeroen Van Der Boom, Roxeanne Hazes (zijn dochter), ... Dit jaar lukt dit nog niet door ondere andere de concerten van Marco en 30STM. Hopelijk volgend jaar!

Brouwen

BIER BROUWEN

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Nulla unde voluptates cupiditate deserunt ipsa qui blanditiis, saepe repellendus molestiae recusandae repellat quis neque animi, beatae veritatis maxime, asperiores distinctio laboriosam quaerat! Odit quos soluta ipsam, et expedita sit voluptatum asperiores.

Brouwen Brouwen
1 2 3 4 5 6 7 8